Adana Belediyesi'nden Seyhan'a Bin 863 metre uzunluğunda yeni bulvar!
Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde trafik yükünü sırtlayan projeleri peş peşe hayata geçiren Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Seyhan İlçesi’ne doğu-batı aksında yeni bir bulvar kazandırmak amacıyla çalışma başlattı. Gürselpaşa Mahallesi’nde bin 863 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğindeki bulvar, Öğretmenler Bulvarı ile Abidin Dino Bulvarı arasında bağlantı sağlarken, Aliya İzzetbegoviç, Kıyıboyu Caddesi ve Ali Bozdoğanoğlu bulvarlarına erişim verecek.

M1 TEPE AVM KAVŞAĞINDAN BAŞLIYOR
4 yıllık süreçte 350 kilometre asfalt yol, 2 bin 100 kilometre sathi kaplama yol ve 1 milyon 120 bin metrekare kilitli parke yol yapımını gerçekleştiren, 62 bulvarın asfaltını yenileyen Adana Büyükşehir Belediyesi, yeni bulvar açma çalışmalarına da bir yenisini ekledi. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi’nde M1 Tepe Alışveriş Merkezi’nin doğu yönünde bin 863 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğinde bulvar açmak için harekete geçti.

5 BULVARI BİRBİRİNE BAĞLAYACAK
Yeni bulvarda zemin, kanalizasyon ve yağmur suyu yatırımlarını hızla sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, bu güzergah sayesinde Öğretmenler Bulvarı ile Abidin Dino Bulvarını birbirine bağlamış olacak. 3’er şeritli çift yön olarak projelendirilen yeni bulvar tamamlandığında Aliya İzzetbegoviç, Kıyıboyu Caddesi ve Ali Bozdoğanoğlu bulvarlarına erişim  vererek, dört yönde kesintisiz trafik akışını sağlayacak.
 
Adana Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181