Adana Ceyhan'ın yaşanabilir bir kent olması için çalışmalar devam ediyor!
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Ceyhan'ın geleceği konusunda yaptığı açıklamada Ceyhan'ın yaşanabilir bir kent olması konusunda yaşadığımız kentin sorunlarını, problemlerini yakinen biliyoruz. Çünkü hepimiz bu güzel Ceyhan'da yaşıyoruz belediyemizin'de vatandaşlarımıza ve yaşadığımız, havasını soluduğumuz bu güzel şehrimize yapması gereken asli görevleri vardır, bu görevlerin üstesinden gelecek kadar azimle çalışan bir ekibe sahibiz. Başkan Boydak açıklamasına şöyle devam etti. Belediyemizin yapması gereken asli görevleri olan yol, temizlik, imar vs gibi görevleri elimizden geldiğinin üzerinde yapmaya gayret gösteriyoruz. Taktir edersiniz'ki bu önemli vazifelerin yapılması Ceyhan'ı yaşanabilir, modern bir şehir yapmaya yetmez.

MÜTEŞEBBİSLERE DESTEĞE HAZIRIZ
Hükümetimizin Ceyhan'a yatırımlarının önünü açmak ve takipçisi olmamız gerekiyor. Ayrıca müteşebbislerin'de Ceyhan'a yatırım yapmaları için Belediyemiz olarak her türlü imkân ve desteği sunmaya hazırız.

CEYHAN NEHRİNİ KUCAKLIYORUZ
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Modern bir kent olmayı hak eden Ceyhan için elimizden gelen tüm imkânları kullanarak kolları sıvıyoruz Ceyhan'ı hak ettiği noktaya taşıyacağız.

Atatürk Caddesi ve Mahir Alp Boydak Bulvarı Arasındaki Kentsel Dönüşüm projesi ile nehrin karşısındaki yerleri modern rekreasyon alanlarını hayata geçirmeden öncelikle Ceyhan Nehrinin ıslah edilmesi gerekmektedir bu konuda'da AB Bakanımız Sayın Ömer Çelik bey'in destekleriyle ve DSİ yetkilileriyle yaptığımız yoğun görüşmeler neticesinde Ceyhan Nehri Islah çalışmalarını 2018 yatırım programına alındığını müjdelerken Ceyhan Nehrinin Ceyhanlılarla buluşması için ilk adımı attıklarını belirtti.

HIZLI TRENLE HEMZEMİN GEÇİT KÂBUSU SONA ERİYOR
Başkan Boydak şehrimizi adeta ikiye bölen demiryolu hattı üzerindeki toplam 11 adet hemzemin geçitlere alt ve üst geçitler yapılarak 2020 yılında kadar hizmete açılmış olacağını müjdeledi. Başkan boydak böylece hemzemin geçit kabusuda tarihe karışarak bu kanayan yaradan kurtulmuş olacağız. Diğer yandan ise hızlı tren'in gelmesi ile birlikte Adana'ya 20 dakika, Mersin'e 45 dakika, Gaziantep'e ise 1 saate ulaşabilen hızlı tren'e kavuşmuş oluyoruz dedi Hatay sınırı tamam.

KÖRFEZE KARAYOLU İLE DEMİRYOLU PROJESİ
Başkan Boydak Hatay'la Sarımazı arasındaki sınır probleminin çözüldüğü ve kaybedilen yaklaşık 10.000 dönüm arazinin yeniden Ceyhan'ımıza katıldığı müjdesini yine AB Bakanımız Sayın Ömer Çelik Bey vermişti. Körfezdeki Serbest Bölge, Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi ve Ceyhan OSB çalışmalarımda Sayın Bakanımız takip ediyor ve yine Ceyhan'ın Körfezle kucaklaşması için bir karayolu ile Demiryolu olması konusunu Sayın Bakanımız Ömer Çelik Bey'e ilettiklerini ve bu konuda Körfeze yapılacak Karayolu ile Demiryolu'nun yapılması konusunda ilgili kurumlarla irtibata geçtiklerini ve konunun takipçisi olduklarının altını çizdi.

YEŞİL ALANLAR RESTORE EDİLECEK
Başkan Boydak Ceyhan'daki yeşil alanların restore edilebilmesi, yeni parklara kavuşabilmek için çalışmalarımız devam edecek. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için Gençlik Spor Bakanlığımız ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığla temaslarımız sürüyor, İnşallah Ceyhan'ımıza yeni spor alanları kazandırmanın gayreti içerisindeyiz.

AMATÖR TAKIMLARIMIZA HALI SAHA DESTEĞİ VERECEĞİZ
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Ceyhan'ın muhtelif yerlerine halı sahaların yapılması konusunda projelerinin olduğunu fakat yapılacak halı sahalarından Belediyenin gelir elde etme gibi bir amacının olmadığını yapılacak halı sahaları Amatör Futbol Takımlarına tahsis ederek takımlarımızı el açıp bağış toplayarak ayakta durmaktan kurtarmayı hedefliyoruz dedi.

Çukurova Barış Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181