Adana Çukurova Caddesi’nde 25 yıllık sorun çözüldü!
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs, Dede Korkut ve Yunus Emre Mahallelerini birbirine bağlayan merkez konumundaki Çukurova Caddesi’nde asfalt çalışması yapıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye mahalle sakinleri 25 yıllık hasreti sonlandırdığını söyleyerek teşekkür ettiler

YERİNDE İNCELEDİ
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kent insanın ulaşımda problem yaşamaması, kent estetiğinin niteliğinin artırılması adına yaptığı yol bakım ve onarım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Bir süre önce 19 Mayıs, Dede Korkut ve Yunus Emre Mahalleleri arasındaki bağlantıyı sağlayan merkez noktasındaki Çukurova Caddesi’nde başlatılan asfalt çalışmasını Başkan Sözlü, yerinde inceledi.

“GÜNEY MAHALLELERİ SİZİNLE HİZMET GÖRDÜ”
Başkan Sözlü’nün asfaltlama çalışmasını incelediği sırada vatandaşlar, Çukurova Caddesi’nin 25 yıldır asfalta hasret olduğunu, her gelenin yama yaparak gittiğini, kentin güney mahallelerinin hizmet noktasında bugüne kadar hak ettiği payı alamadığını ancak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte 25 yıllık yol boyu asfalt hasretinin sonlandığını belirterek “25 yıldır bu yol yapılmadı. Adanalı bu hizmetleri unutmayacaktır. Teşekkür ederiz” dediler.

“HER İNSANIMIZ AZİZDİR, BİRİNCİ SINIF HEMŞERİDİR”
Vatandaşların yoğun ilgi ve alakasıyla karşılaşan Başkan Sözlü şehir merkezinde köklü hizmetler ve köklü problemler olduğunu, bu problemleri çözmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken “19 Mayıs, Dede Korkut ve Yunus Emre Mahallelerinin bağlantısını ana merkez üzerinden yapan Çukurova Caddesi nitelikli asfalt çalışması yol problemini ortadan kaldıracak. Şehrimizde yaşayan her insan Cenab-ı Allah’ın bize emaneti. Her insanımız nerede olursa olsun bizim için kıymetli, birinci sınıf hemşeridir. Büyükşehir Belediye Başkanı olmaktan önce iyi insan olabilmek bizim için daha önemli” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR PANKARTI
Asfalt çalışmalarını yerinde inceledikten sonra mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Sözlü, onların memnuniyetlerine tanıklık ederken bir dükkanın duvarına asılan “Teşekkürler Hüseyin Sözlü. Yıllardır siyasetçilerin uğramadığı Çukurova Caddesi’nde yol yapıyorsun” yazılı pankart dikkat çekti.

Adana Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181