Adana Ege Bagatur Bulvarı Yüreğir'in prestij bulvarı olacak!
Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Yüreğir İlçesi’nde büyük ölçekli kamu yatırımlarına ulaşım sağlayan bin 500 metre uzunluğundaki Ege Bagatur Bulvarı’nı yenileme projesine start verdi. Mithat Özsan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na bağlantısı olan, doğrudan yeni Adliye Sarayı ve Numune Hastanesi’ne erişim veren Ege Bagatur, peyzaj sanatlarıyla yoğrulan yeşil alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme ve aktivite alanları, bisiklet yolu ve koşu parkuruyla Yüreğir’in en prestijli bulvarı olacak.

DEV İŞ MAKİNELERİ MESAİDE
Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde Adana’nın trafik yükünü sırtlayan projelerini peş peşe hayata geçiren, altgeçit, köprü ve yeni bulvarlarla kent halkına rahat nefes aldıran Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Yüreğir İlçesi Kazım Başer Mahallesi’ndeki Ege Bagatur Bulvarı’nı yenileme projesini başlattı. Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekipleri, hazırlanan proje doğrultusunda genişletme, düzenleme ve rekreasyon mesaisine girişti.

EŞSİZ SOSYAL YAŞAM ALANLARI
Mithat Özsan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile bağlantılı, doğrudan yeni Adliye Sarayı ve Numune Hastanesi’ne ulaşım veren bin 500 metre uzunluğundaki Ege Bagatur Bulvarı, en yeni peyzaj ve yeşil alan düzenlemeleri, çocuk oyun alanları, dinlenme ve aktivite alanları, bisiklet yolu ve koşu parkuru düzenlemeleriyle eşsiz bir güzellik kazanmış olacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181