Adana Mithat Özsan Bulvarı 15 Eylül’e kadar trafiğe kapatıldı!
Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Mithat Özsan Bulvarı’nda yeni kavşak yapımı için çalışma başlattı. 15 Eylül’e kadar sürecek inşaat nedeniyle Mithat Özsan Bulvarı’nın şehir merkezine geliş yönü Yeşil Bulvar kesişiminden otoyol köprü altı kısmına kadar trafiğe kapatıldı. Merkez Yüreğir İlçesi’nde ulaşımın kesintisiz sürmesi için taşıtlar Baraj Setyolu, Yeşil Bulvar, Yasemin Caddesi ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yönlendirildi.

SAĞLIK KOMPLEKSİNE ULAŞIM DÜZENLEMESİ
Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde kent merkezinde trafik yükünü sırtlayan projeleri peş peşe hayata geçiren Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete girmesi planan Adana Şehir Hastanesi’ne vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Mithat Özsan Bulvarı’nda yeni kavşak yapımına start verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın yaptığı üstyapı yenileme planlamasına göre Mithat Özsan Bulvarı’nın şehir merkezine geliş yönü Yeşil Bulvar kesişiminden otoyol köprü altı kısmına kadar trafiğe kapatıldı.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin kavşak yapımı ve yol yenileme çalışmalarını 15 Eylül’e kadar sürdüreceği bildirildi. Bu süreçte, merkez Yüreğir İlçesi’nde ulaşımın kesintisiz devam etmesi için taşıtların Baraj Setyolu, Yeşil Bulvar, Yasemin Caddesi ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na belirtildi. Sürücülerin trafik levhalarına ve görevlilerin yönlendirmelerine uygun şekilde, dikkatli ve duyarlı davranmaları istendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181