Adana Yüreğir'de altyapı çalışmaları devam ediyor!
Yüreğir'de yol çalışmaları yaz kış demeden devam ediyor. Yüreğirli vatandaşların rahat etmesi için yıl boyu Yüreğir'de asfalt çalışmalarını sürdüren Yüreğir Belediyesi ekipleri Türkiye'nin en sıcak olduğu bu günlerde büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Sıcak asfaltın ısı derecesinin 160 derece olduğunu belirten Başkan Çelikcan gündüz hava sıcaklığı ve nemle birlikte hissedilen hava sıcaklığı 50 dereceye yaklaştığını ve asfaltın sıcaklığı ile birlikte asfalt dökülen alanın 200 dereceye ulaşarak çalışmayı zorlaştırdığını, buna rağmen vatandaşların rahat etmesi için yol çalışmalarının 8 ayrı noktada devam ettiğini belirtti.

19 Mayıs ve Çamlıbel Mahallelerinde asfalt kaplama çalışması, Karacaoğlan, Doğankent, Levent ve Sinanpaşa Mahallelerinde asfalt yama ,Kayarlı Mahallesinde sathi kaplama Atakent Mahallesi'nde asfalt hazırlığının devam ettiğini belirten Başkan Çelikcan, Yüreğir'de yol sorunun büyük ölçüde çözüldüğünü belirtti.

Uzun yıllar Karayollarında edindiği tecrübeleri Yüreğir için hizmete dönüştüren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir’de yol sorununu büyük ölçüde çözdü. Başkan Çelikcan’ın 8 yıllık görev süresinde yaptığı yolların uzunluğu ilçeye 20 yılda yapılan yolun iki katını geçti. Görev süresi içinde Yüreğir’de girilmedik mahalle bırakmamayı hedefleyen Başkan Çelikcan ilçeye bugüne kadar yaklaşık 600 bin ton asfalt döküldüğünü belirtti. Ekiplerin çalışmalarını kesintisiz sürdüğünü belirten Başkan Çelikcan ''Yenilediğimiz araç filomuzla hem köylerimize hem de mahallelerimize daha nitelikli hizmet götürüyoruz.'' şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181