Adana Yüreğir'de yeşil alan sayısı çoğalıyor!
Açılışı yapılan 15 Temmuz Şehitler Parkı, 30 dönümlük Kültür Park ve Seyhan Nehri kıyısı fidanlık alanda proje çalışmaları süren devasa parkın yanı sıra Yüreğir tamamlanan ve yapımı devam irili ufaklı onlarca park ile daha yaşanabilir bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor.

Yüreğir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan Akpınar Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi ile Esenler Mahallesi Parkı’nın kısa sürede açılışının yapılması planlanıyor. Yeşilbağlar, Koza, Yunusoğlu- Hürriyet, Karacaoğlan, Atakent-Dedekorkut Parkılarının yapım çalışmaları ise devam ediyor. 

YÜREĞİR PARKLARLA DONATILMAYA DEVAM EDİYOR
Göreve geldikleri 2009 yılından bugüne Yüreğir’de büyük bir değişim yaşandığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Yüreğir her geçen gün gelişiyor büyüyor. Parklarımızı, modern dinlenme, oyun ve spor alanlarımızı Yüreğirlinin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Bitkilendirme çalışmalarımız sürekli olarak yapılıyor. Yakın zamanda tamamladığımız iki parkımızın daha açılışını yapacağız. 

23 bin metrekare olan park ve yeşil alanlarımızı 84 bin metrekare daha yeni park yapmak sureti ile 5 kat artırarak 107 bin metrekare park ve yeşil alana çıkardık. 75 adet yeni spor tesisi ve park inşa ile mevcut park ve spor tesisi sayımızı 200’ün üzerine çıkardık. Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana park ve yeşil alana büyük yatırımlar yaparak Adanalının Yüreğir’de nefes almasını hedefledik. Daha yeşil ve çocuklarının yüzü gülen mutlu bir Yüreğir için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181