Çukurova Belediyesi 4 mahallede altyapı çalışmalarına devam ediyor!
Geçen yıl asfalt sezonunu rekorla kapatan Çukurova Belediyesi, bu seneye de hızlı bir giriş yaparak, çalışmalarına başladı. İlçede çalışma yapılan bölgelere giderek çalışmaları yerinde denetleyen ve yetkililerden bilgi alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekiplerimiz, Çukurova daha güzelleşsin ve yaşanılabilir hale gelsin diye aralıksız ve hummalı bir şekilde çalışıyor. Ekiplerimiz ‘Çukurova’da asfalt sorunu kalmayacak’ sözümüzle hareket ediyorlar. Her şey daha güzel bir Çukurova için” dedi.

4 AYRI MAHALLEDE YOL ÇALIŞMASI
Çukurova Belediyesi ilçede yer alan sokakları asfaltsız bırakmamak için sezona hızlı bir giriş yaptı. İlçede yer alan mahallelerin ihtiyaç olan sokaklarında tam kaplama, onarım, yama ve freze çalışmalarına başlayan belediye, asfalt sezonunu açarak bir kez daha iddialı olduğunu gösterdi. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Çukurova Belediyesi, ilçede asfaltsız sokak bırakmamak adına tam kaplama, onarım ve yama çalışmaları olmak üzere mahallelerde çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdürüyor. 4 ayrı mahallede aynı anda, yol, kaldırım ve asfalt çalışmasını yürüten ekipler, yaz sezonu boyunca aralıksız çalışmalarını sürdürecek.

BAŞKAN ÇETİN ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü’nce 4 ayrı mahallede yürütülen çalışmaları denetledi. Belediye Evleri mahallesi, Yurt mahallesi ve Güzelyalı mahallesi ve 100. Yıl mahallesinde çalışma yapılan sokaklarda yol çalışmalarını inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Çetin, mahallelilerin taleplerini ve sorunlarını da dinledi. Mahalle sakinleri, ilçede yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, hizmetler için Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti.

“HERŞEY DAHA GÜZEL BİR ÇUKUROVA İÇİN”
Başkan Soner Çetin, “Çukurova ilçemizin mahallelerinde asfalt çalışmalarına son sürat devam eden ekiplerimiz, sokaklarda asfalt yapım çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da sıcak havayla mücadele ediyorlar. Tam kaplama asfalt çalışması ile onarım çalışmasını yürüten ekiplerimiz, normal şartlarda yürümenin bile zor olduğu durumlarda asfalt dökümü gerçekleştiriyor. Emekçi kardeşlerimizi yoğun sıcaklarda dikkatli çalışmaları konusunda uyardık. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekiplerimiz, Çukurova daha güzel bir yer haline gelsin diye aralıksız ve hummalı bir şekilde çalışıyor. Ekiplerimiz “Çukurova’da asfalt sorunu kalmayacak” sözümüzle hareket ediyorlar. Her şey daha güzel bir Çukurova için” dedi.

Sıcak havaya karşı personeli de uyaran Başkan Çetin, “Sizler halkımız için hizmet eden fedakar emekçilerimizsiniz. Yazın kavurucu sıcağında halkımıza hizmet için çalışıyorsunuz. Aşırı sıcaklardan etkilenmemek için dinlenerek çalışmalarınızı sürdürün, sıcak havanın olumsuzluklarını yaşamayın” diye konuştu.
Çukurova Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181