Adana Çukurova Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi!
Çukurova Belediyesi tarafından planlanan Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda onay bekleniyor.

Yaşadığı alandan uzaklaştırmadan yerinde dönüşüm sağlamak amacıyla hayata geçirilen Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 6 milyar liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Uzun hazırlık süreci ve planlanmasının ardından ilgili bakanlığa gönderilen kentsel dönüşüm projesi 7 bin hak sahibini ilgilendiriyor. Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mahalle sakinlerinin taşınma masrafları karşılanacak ve karşılıksız kira yardımı yapılacak. 

Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile toplamda 16 bin konut yapılması planlanıyor. Yaya yolları, bisiklet yolları, engelli uyumlu dolaşım ve ulaşım ağı yapılaması hedeflenen dönüşüm projesi ile birlikte otopark sorunları, güneşlenme ve havalandırma sorunlarının çözümlenmesi hedefleniyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saygilarrrrr 2 yıl önce

Herkes guzel evlerinde gulerek oturuyo artik bizde gulerek oturalim sabirsizlikla bekliyorummmm

banner182

banner181