Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Şehitduran Çocuk Parkı'nda düzenlediği toplantıda mahalle sakinlerini kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgilendirdi. Seyhan'ın yenilenmesi gerektiğini belirten Karlar, önceliklerinin Seyhan'ın güneyi olduğunu söyledi. Toplantıda yapılacak projenin maketini de vatandaşlar ile paylaşan Karalar, Seyhan'ın artık değişmesi dönüşmesi gerektiğini ifade etti.

Bu kapsamda Şehitduran, Mestanzade mahalleleri ile Yenibey Mahallesi'nin bir kısmında kentsel dönüşüm uygulayacaklarını belirten Başkan Karalar, "Biliyorsunuz biz Barbaros'tan başlayarak Mestanzade, Şehitduran, Yenibey hepsini yenilemek istiyoruz. Mart ayına bunları bakanlık onaylarsa nehrin kenarına kadar açacağız. Nehrin kenarında olağanüstü, ülkenin en güzel yeşil vadisini yapacağız. Allah nasip eder ise nehrin kenarına gideceksiniz, gezeceksiniz, evinize geri geleceksiniz. Komşuyu komşudan ayırmadan kentsel dönüşüm yapacağız. Maalesef ilçemizde Türkiye'nin 3 katı uyuşturucu kullanımı var. Buralar modernleşirse o da düzelir" şeklinde konuştu.

Başkan Karalar'ın konuşmasının ardından bölge halkı kentsel dönüşüm ile ilgili merak ettiklerini sorudu. Seyhan Belediyesi'nin daha önce hazırladığı Barbaros ve Bey mahallelerindeki 4 bin 80 konutluk kentsel dönüşüm projesi için de ilk temelin 2017 yılı içerisinde atılacağı bildirildi.

Günaydın Adana Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yetim. songul. behlul 7 yıl önce

Mestanzade. Hemen. Yikilmali esrarcisi cok. Alah. Icin. Kurtarin. Bizi

Avatar
yusuf duru 6 yıl önce

biz sonuna kadar destek veriyoruz eylemler...uyusturucular ...vb.bircok huzursuzluklar diz boyu lütfen hızlandıralım artık huzur istiyoruz.....tam 21 haneyiz kalabalık bir aiyleyiz elimizden ne gelirse devletimizin arkasındayız....

Avatar
muhtar 6 yıl önce

bir an evvel yapılsın proje yazık gençlerimize neyi bekliyorsunuz herkez kendi acısından bakıyor ama sağlıklı düşünün aciiilll yapılmasını projenin devamını beklyrz

Avatar
Süleyman 6 yıl önce

50175 sokak ne zaman yıkılacak

banner182

banner181