Adana Seyhan Hürriyet kentsel dönüşüm projesi!
Seyhan Belediyesi ve Başbakanluk Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Adana Seyhan Hürriyet kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor.

2018 yılı içerisinde hak sahipleri ile görüşmelerin başlayacağı Adana Seyhan Hürriyet kentsel dönüşüm projesi 20 hektarlık alan üzerinde inşa edilecek. Adana Seyhan Hürriyet kentsel dönüşüm projesine ait değerleme ve projelendirme çalışmaları devam ediyor.

İlçede yürütülen diğer projeler şu şekilde; 28 hektarlık alanda inşa edilen Barış 2. etap kentsel dönüşüm projesi ve son olarak Seyhan Belediyesi tarafından 29 hektarlık alanda yer alan Adan Seyhan Döşeme kentsel dönüşüm projesi, 1210 konut ve 34 işyerinden oluşan Adana Seyhan İsmetpaşa ve Barış kentsel dönüşüm projesi 1. etap 2. kısım, Seyahn Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde 67,7 hektarlık kentsel dönüşüm alanaında yer alan Adana Seyhan Yenibey, Şehitduran ve Mestanzade kentsel dönüşüm projesi,

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181