Adana Seyhan Yenibey, Şehitduran ve Mestanzade kentsel dönüşüm projesi!
Seyhan Belediyesi tehlike arz eden binaları dönüştürmek için kolları sıvadı. Seyhan Belediyesi tarafından ilçede toplam 9 adet kentsel dönüşüm projesi yürütülüyor.

Seyhan Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Adana Seyhan Yenibey, Şehitduran ve Mestanzade kentsel dönüşüm projesinin detayları netlik kazanmaya başladı. Yenibey, Şehitduran ve Mestanzade mahallelerinde 356 bin metrekaresi yeşil alan olmak üzere 67.7 hektarlık alanda inşa edilecek olan Adana Seyhan Yenibey, Şehitduran ve Mestanzade kentsel dönüşüm projesinde 6 bin 926 adet yeni iş yeri ve konut yapılacak. 

Seyhan'da hayata geçirilen diğer projelerin detayları şöyle; 1210 konut ve 34 işyerinden oluşan Adana Seyhan İsmetpaşa ve Barış kentsel dönüşüm projesi 1. etap 2. kısım, 20 hektarlık alanda hayata geçirilen Adaha Seyhan Hürriyet kentsel dönüşüm projesi, 28 hektarlık alanda inşa edilen Barış 2. etap kentsel dönüşüm projesi ve son olarak Seyhan Belediyesi tarafından 29 hektarlık alanda yer alan Adan Seyhan Döşeme kentsel dönüşüm projesi.

Adana Seyhan Bey kentsel dönüşüm projesi son durum için tıklayınız.

Adana Seyhan Barbaros kentsel dönüşüm projesi son durum için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yetim songul behlul 6 yıl önce

mestanzadeye ne zaman yıkım gelecekbaşkanım acil yeter yorulduk

Avatar
yetim songul behlul 6 yıl önce

mestanzadeye ne zaman yıkım gelecekbaşkanım acil yeter yorulduk

Avatar
Mahmut dincer 6 yıl önce

Mestanzade için yıkım ne zaman başlıyor çok yorulduk beklemekten gerçekten biran önce baslanmali lütfen

Avatar
Mahmut dincer 6 yıl önce

Mestanzade için yıkım ne zaman başlıyor çok yorulduk beklemekten gerçekten biran önce baslanmali lütfen dışarıya çıkamaz hale geldik ailemizle

Avatar
Ben meral dogan 5 yıl önce

Yeni beyde mahallesinde evim var. Benimle. Gorusurmusunuz

Avatar
Meral dogan 5 yıl önce

Avatar
Meral dogan 5 yıl önce

banner182

banner181