Adana Yüreğir Belediyesi konut projesi son durum!
Adana Yüreğir Belediyesi tarafından inşa edilen Adana Yüreğir Belediyesi konut projesi son durum bilgisi belli oldu.

Şu anda blokların hızla yükseldiği Adana Yüreğir Belediyesi konut projesinde çalışmalar tamamlanma aşamasına geliyor. Dar gelirli vatandaşlara yönelik olarak yapılan Adana Yüreğir Belediyesi konut projesinde kreş, otoparklar, yeşil alan, bilim merkezi, kurtuluş müzesi, yürüyüş alanları, fitness, sauna, bowling, dışarda bisiklet ve oyun alanları ile 6 dönümlükte kapalı yüzme havuzu ve spor salonu gibi sosyal alanlar yer alacak.

İlerleyen zamanlarda şartların netleşip başvuruların başlayacağı Adana Yüreğir Belediyesi konut projesinde konut sayısından fazla talep olursa kura çekileceği düşünülüyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunacağı Adana Yüreğir Belediyesi konut projesi Adana'da Atakent Mahallesi'nde yükseliyor.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181