Kozan ve Sanayi Çarşısı projesi Adana'nın merkezi olacak!
Kozan ve Sanayi Çarşısı Projesi'nin tamamlanmasıyla kentin yeni bir meydana kavuşacağını kaydeden Yürağir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Adana'nın merkezi olabilecek bir alan, yıllardır atıl vaziyetteydi. Çabamız sonuç verdi ve 30 dönümlük alanda birçok kültürel ve sosyal etkinliklerin de yapılacağı bir kent meydanı oluşturacağız.

MODERN BİR YAŞAM ALANI

Projenin tamamlanmasıyla bu bölge, Adana'nın en önemli merkezlerinden biri olacak" ifadesini kullandı. Projede vatandaşla birlikte bölge esnafının da görüş ve düşüncelerini aldıklarını kaydeden Çelikcan, bu kapsamda sürekli bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini anlattı. Çelikcan, "Vatandaşın memnuniyeti bizim için önemli. Proje kapsamında meydanı, yeşil alanı, iş merkezi ve modern yaşanabilir konutlanyla Yüreğir'de modern ve çağdaş bir yaşam alanı oluşturacağız" ifadesini kullandı.

Akşam Çukurova Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181