Seyhan'ın çehresi değişiyor!
TOKİ Genel Müdürlüğü ve Seyhan Belediyesi tarafından protokol imzalanmıştı. Artık belediye 29 Mart'ta vatandaşlarla görüşmeye başlayacak.

VATANDAŞLA GÖRÜŞÜLECEK
Seyhan Belediyesi Barbaros ve Bey Mahalleri'nde kentsel dönüşüm yapmak için 18 Şubat'ta TOKİ Genel Müdürlüğü ile protokol imzalamıştı. Belediye yetkilileri kentsel dönüşüm için mahalle sakinleri ile 29 Mart'ta görüşmelere başlayacak. Yapılacak olan görüşmelerde vatandaşlara kentsel dönüşüm anlatılarak onların rızası istenecek. Bu görüşmelerin yaklaşık üç ya da dört ay sürmesi bekleniyor. Görüşmelerin neticeleri TOKÎ Genel Müdürlüğü'ne iletilecek. TOKÎ Genel Müdürlüğü de bu kapsamda Seyhan Belediyesi ile çalışmalara başlayacak.

ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Barbaros ve Bey Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm 45 hektarlık bir alanı kapsıyor. Kentsel dönüşüm gerçekleştiğinde bu mahallerde 4080 konut yapılmış olacak. Bu konutlar Barbaros ve Bey Mahallesi'nde oturan vatandaşlara verilecek. Seyhan'ın varoşları olarak kabul edilen bu mahallerin kentsel dönüşümle çehresi değişmiş olacak. Yapılacak olan konutların sosyal donatıları çağdaş bir yapıda gerçekleştirilecek. Orada oturan mahalle sakinlerini şimdiden kentsel dönüşüm heyecanı sarmış durumda.

5 Ocak Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın koç 8 yıl önce

Görüşmeler yapılacak deniyor ama 18 eylül itibari ile daha kapımızı çalan bir Allahın kulu olmadı, nedir bu Allah aşkına yapıyorsanız yapın, yoksa bizleri boş yere ümitlendirmeyin.

Avatar
bahri bozlu 8 yıl önce

Anlatılanlar güzel ama bu namıkkemal, gazipaşa, ziyapaşa, mitatpaşa ne olacak şehrin merkezinde köyde oturuyoruz

Avatar
Denizli mahale 8 yıl önce

Denizli mahalesinde kentsel donusum olacakmi

Avatar
narlica mahallesi 7 yıl önce

Park adana çevresi ne olacak onun hakkında bilgi verirmisiniz

banner182

banner181