Kulak Kıyıboyu Konutları Adana'da yükseliyor!
Türkiye'nin 74 yıllık tecrübesiyle önde gelen inşaat firmalarından biri olan Kulak İnşaat'ın şehrin parlayan yıldızı "Kulak Kıyıboyu" konut projesi yükseliyor.

Kulak Kıyıboyu Konutları, sakinlerine huzuru ve konforu bir arada yaşatacak. Kulak Kıyıboyu Konutları 15 katlı 3 blok olarak toplamda 140 daireden, 2+1, 3+1,4+1 daire seçenekleriyle farklı yaşam tarzlarına hitap edecek. Yüksek mimarisi ve sosyal alanlarıyla huzurlu bir hayatın kapılarını açan Kulak Kıyıboyu Konutları, merkezi konumuyla da sakinlerini şehir yaşamından mahrum bırakmayacak. Kıyıboyu konutları, merkezi ısıtma, modern lobi, spor salonu, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, yüzme havuzu ve güneşlenme alanı, çok amaçlı spor sahası gibi birçok özelliğe sahip olacak. Daireler 2+1 120 metrekare, 3+1; 164 metrekare, 4+1 193 metrekareden oluşurken, çelik kapı, banyoda hilton lavabo, asma tavan, spot aydınlatma, oda zeminleri laminant parke, mutfakta üçlü ankastre set, hazır mutfak, görüntülü diafon, vestiyer, merkezi uydu sistemi ile donaltılacak. Kulak İnşaat A.Ş. CEO'su Tarkan Kulak, 1943'te girdikleri inşaat sektöründe 74 yıldır büyük bir tutku ve özveriyle çalıştıklarını, bu tutkunun da temelinde, insana verdikleri değerin olduğunu söyledi.

Hürriye Adana Çukurova Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181