Kuzeytepe Panorama 360 Adana'da yükseliyor!
13 bin metrekare arsa alanına sahip olan Kuzeytepe Panorama 360 Balcalı'da konumlanıyor. Tüm daireleri 4+1 şeklinde tasarlanan Kuzeytepe Panorama 360'ın daire büyüklükleri 210 ila 235 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Toplam 108 konut olarak planlanan Kuzeytepe Panorama 360'da yürüyüş ve bisiklet parkuru, spor alanları, kafeterya, market, fırın, fitness salonu, sauna, hamam, tuz odası, buhar odası, plates salonu, kreş, sinema, sanat odası, kuaför, meyve bahçesi, hobi bahçesi, evcil hayvan barınakları, barbekü alanları, tenis kortu, basketbol sahası, açık ve kapalı çocuk alanları gibi yaşam alanları yer alıyor. 

Dairelerinde panaromik göl ve orman manzarası bulunan Kuzeytepe Panorama 360'da kapalı ve açık otopark mevcut. 4 bloktan oluşan Kuzeytepe Panorama 360 NZ Yapı imzasıyla yükseliyor.

Kuzeytepe Panorama 360 nerede? Tıklayınız.

Kuzeytepe Panorama 360 teslim tarihi? Tıklayınız.

Kuzeytepe Panorama 360 fiyat bilgisi? Tıklayınız.

Kuzeytepe Panorama 360 iletişim!

Satış ofisi telefonu: 0538 406 19 85 
Web: www.adanakuzeytepe.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181