Ceyhan TOKİ konutları 600 işgününde inşa edilecek!
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, üstlenici firma tarafından TOKİ kontlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Başkan Öztürk, Ceyhan'da yapılacak olan TOKİ konularının üstlenici firma tarafından şantiyesi kurularak temel atma çalışmalarının başladığını söyledi ve konutların 600 İşgününde teslim edileceğini ifade etti.

Öztürk, "TOKİ konutlarının Ülkemize Ceyhan'ımıza, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum ve bu konuda Ceyhan'ımıza emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

TOKİ KONUTLARINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Ceyhan'a yapılacak TOKİ konutları İçin beîediye olarak yer teslimini daha önce gerçekleştirmiştik. TOKİ konutlarının üsttenic firma taralından şantiye çalışmalarının başladığını ve hemen ardından da toplu konut yapımına başlanacağını ifade etti.İlçemiz adına sevindirici bir haber. Vatandaşlarımıza seçim öncesi verdiğimiz TOKİ sözünün gerçekleşiyor olmamamız bizleri mutlu ediyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun" dedi.

499 KONUT İLE BİR İŞMERKEZİ

Ceynan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, '30 Mart yerel seçimlerinde Ceyhan'a ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz Başkan Öztürk göreve gelmeden Önce 'Daima Ceyhan, Daima Hizmet sözümüz vardı. Ceyhanlılara verdiğimiz sözlerin arkasında bir, bir duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor'diye konuştu.

Başkan Öztürk üstlenici firma tarafından TOKİ konutlarının yapılacağı alanda şantiye çalışmalarının inceledi. Bu alanda 499 TOKİ konutlarının yanı sıra bir İşmerkezinin'de yapılacağını ifade etti. Konutlarında 600 iş gününde teslim edileceğini belirten başkan öztürk 30 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima Hizmet sözümüz vardı. Ceyhanlılara verdiğimiz sözlerin arkasında bîr, bir d uruy oruz .Çalışmalarımı z aksamadan devam ediyor" dedi.

"HEDEFİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEK"

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, şöyle devam etti: 'Ceyhan'a söz verdiğimiz gibi ilk etapla 499 adet Toki konutlarının teme! atma çalışmalarının başladığını üstlenici firmanın TOKİ konutlannı 600 İş gününde bitirmesi halinde hak sahiplerine teslim edileceğini İfade etti. kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan'da büyük heyecan uyandırdığını İfade ederek "30 Mart seçimleri öncesi verdiğimiz en büyük sözlerden biri olan kentsel dönüşüm projesinin hayata geçiyor olması ortaya koyduğumuz iradenin tecellisidir. İlçemiz Türlübaş, Konakoğlu, Kaltakiye, Aytemuroğlu ve CivantayaK mahalleri sınırlan içersinde bulunan 270 dönümlük alanda kentsel dönüşüm projesi hazırlamıştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın da imzasının ardından 20 Kasım 2014 tarih ve 29181 sayılı resmi gazete yayımlanarak yürürlüğe girdi. Allah'ın izniyle içersinde İşyeri, rekreasyon alanları, otoparklar, spor ve gezi alanlan ile alış veriş merkezlerinin de bulunduğu kentsel dönüşümü Ceyhan'da başlatmanın gurur ve heyecanım hep birlikte yaşayacağız." 

Çukurova Press Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yılmazaksin 6 yıl önce

Ceyhan Belediyesi tokileri ne zaman teslim edecek

banner182

banner181