Afyon Sandıklı'da Belediye çalışmaları tam gaz!
Afyonkarahisar'ın Sandıklı Belediyesi, ilçeyi modern bir görünüme kavuşturuyor. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, seçim döneminde verdiği sözleri birer birer yerine getirerek ilçenin çehresini değiştiriyor. Çöl'ün Kent Meydanı, Kent Parkı, Cumhuriyet Parkı, Kaplıcala Mesire Alanı, Atıksu Arıtma Tesisi ve Çevre Yolu düzenlemesi gibi hizmetlerinin yanında 3. Etap TOKİ konutlarının başlamasına ön ayak olmasıyla ilçe modern bir görünüm kazanıyor.

ÜNİVERSİTE GELİYOR
Sandıklı'da 4 yıllık üniversite için de onay alındı ve eğitim atağına geçildi.


Sandıklı'da 3. etap TOKİ çalışmaları start aldı
TOKİ Başkanı Ergün Turan ile Ankara'da görüşen Başkan Mustafa Çöl'ün Sandıklı'da 3. Etap TOKİ projesinin başlayacağı müjdesini vermesinin ardından inşaatlar başladı. Yapılan arsa devrinden sonra projelendirme çalışması tamamlandı. Sandıklı Belediyesi tarafından öne çıkan talepler dikkate alınarak yürütülen çalışma neticesinde; B1 (2+1) 77 adet konut (75 m2) veC1 (3+1) 100 adet konut (110 m2) olmak üzere 177 adet konut ile sosyal donatı yapılması uygun görülerek TOKİ inşaatı başladı. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "İnşallah 3. Etap TOKİ inşaatını en kısa sürede bitirerek hemşerilerimizi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

Kaplıca mesire alanı yenilendi
SANDIKLI Kaplıca Camisi yanında bulunan mesire alanı Belediye Başkanı Mustafa Çöl' ün talimatıyla, baştan sona yenilendi. Yenilenen çocuk oyun grupları, içlerinde mangal yerleri bulunan ışıklı çardaklar, yürüyüş yolları, halı saha ve basketbol sahaları, çok yakında faaliyete girecek olan suni dere ile mesire alanı 7'den 77'ye herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildi. Çevre düzenlemeleri bittiğinde çok modern bir alana dönüşecek olan Kaplıca Mesire Alanı şimdiden vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Hafta içleri kaplıcada konaklayan misafirler, hafta sonu da Sandıklıhlar mesire alanını yoğun şekilde kullanıyor.

Asansörlü üst geçitte çalışmalar bitmek üzere
SANDIKLI Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün girişimleri sonucunda Sandıklı'ya kazandırılan ve hem karayolunu hem de tren yolunu geçen asansörlü üst geçit tamamlanmak üzere. Yaklaşık 150 metre uzunluğunda olacak üst geçit, 80 metre karayolu, 60 metre de demiryolunu kapsayacak şekilde dizayn edildi. Çok kısa bir sürede tamamlanması beklenen üst geçidin karayolu başlangıcında bir adet, orta kısmında bir adet ve demiryolu çıkışında da birer adet olmak üzere üç adet asansörü bulunacak. Sandıklı'daki üst geçitten sadece karayolu geçilebileceği gibi karayolu ile beraber tren yolu da geçilip İstasyon Mahallesi'ne ulaşılabilecek. Karayolları ve Demiryolları tarafından ortaklaşa düzenlenen üst geçit bu bölgede yıllardan beri bir ihtiyacı da karşılamış olacak.

Çevre yolunda düzenleme
SANDIKLI İlçesi'nde çevre yolundaki refüj yeniden düzenleniyor. Afyonkarahisar- Antalya karayolunun Sandıklı'dan geçen bölümündeki refüj, Sandıklı Belediyesi ve Karayolları 13'üncü Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle yenileniyor. Peyzaj çalışmaları kapsamında refüj e 300 ibreli fidan, 10 bin çalı, 7 bin 500 mevsimlik çiçek, 50 bin metrekare çim alan, 2 sulama kuyusu ve otomatik sulama sistemi yapılacak. Bölgede yürütülen çalışmaları inceleyen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Sandıklımızın adını duyurmak ve tanıtmak için çalışmalarımız artarak devam edecek. Sandıklı'yı baştan sona yenileyerek, hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözleri teker teker gerçekleştiriyoruz. ''dedi.

Cumhuriyet Parkı ilçeye yakıştı

SANDIKLI Belediyesi, Kent Park'ı halkın hizmetine sunmasının ardından ilçenin park ihtiyacını ortadan kaldırmak için Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün talimatıyla Cumhuriyet Parkı'nı da tamamladı. İçinde yeni nesil çocuk oyun grupları, üstü kanalı ve acık oturma alanları, süs havuzları ve yeşil alanları bulunan park ilçenin hizmetine sunuldu.

HİZMET YAPACAĞIZ
Başkan Mustafa Çöl, Sandıklı'ya Kent Park kadar modern bir park kazandırmanın mutluluğunu paylaştıklarını belirterek. "Hemşehrilerimizin hem yaz hem de kış aylarında faydalanabilecekleri bir yeni nesil park yaptık. İşletmesini Sandıklı Belediyesi olarak biz 3'apacağız. Halkımıza kaliteli hizmet verecek olan Yeni Cumhuriyet Parkı tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Sabah Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181