TOKİ Afyon Dinar'da 86 adet konut inşa ediyor!
Dinar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi adı altında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Dinar Belediyesi iş birliğinde yapımına başlanılan 86 adet konut inşaatını Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ziyaret etti.

İnşaat firması yetkililerinden 86 konutun yapıyla alakalı bazı bilgiler alan Belediye Başkanı Acar gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Dinar Belediyemiz ve TOKİ iş birliğinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projesinin ilk temelleri atıldı. 450 takvim günü içinde teslim edilecek olan evler, tünel kalıp sistemiyle, C1 tipi bürüt 110 M2, 3+1 şeklinde yapılacak. Son derece konforlu ve kullanışlı konutların yükseleceği Suçıkan Mahallemiz daha da güzelleşecek. Dinar Belediyesi olarak 86 konutun yapımında her türlü araç, gereç, teçhizat ve alt yapı çalışmaları olarak destek vereceğiz” dedi.

Diğer Proje Bundan Sonra
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Suçıkan Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesinin içerisinde yer alan konut sayısının önceden 213 adet olduğunu ancak bazı görüşmeler ve planlar dâhilinde önce 86 adet geriye kalanın ise ikinci bir proje olarak yapılmasına karar verildi. Bu evler öncelikli olarak hak sahiplerine, diğer kalan konutlar ise satışa çıkarılarak vatandaşlarımız tarafından almaları sağlanacaktır. İlçemize ne yapılması gerekiyorsa, Dinar Belediyesi, Personellerim ve şahsım adına her daim hazırız. Dinar’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Dinar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181