TOKİ Afyon İscehisar'da 407 konut için ön talep başvuruları alınıyor!
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK; Bilindiği üzere yapımı halen devam eden TOKİ konutları hızla inşa ediliyor. Yapımı devam eden toki konutlarında 407 konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Birinci etabın teslimatının 2018 yılı içinde yapılacağını hatırlatan Başkan Çibik, 1. Etap TOKİ konutlarına vatandaşlarımızın ilgisi oldukça fazla oldu.  Bu nedenle ilçemize 2. Etap TOKİ konutlarını kazandırmak adına yer tahsisi konusunu ve diğer ön değerlendirmeleri tamamladıktan sonra inşallah çalışmalarımızı neticelendireceğiz.  2.  Etap TOKİ konutları için ön talep başvuruları alınmaya başlanmış olup yeterli sayıya ulaşılması neticesinde gerekli işlemler başlatılacaktır.  İlçemiz için bir hayaldi gerçek oldu. Herkesin evi olsun diyerek çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımızın yoğun ilgisine cevap vermek için çalışıyoruz.. Çalışmalar şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

İscehisar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181