TOKİ Afyon İscehisar sözleşme imzalama tarihi uzatıldı!
İscehisar ilçesinde yapımı devam eden Toplu Konut Projesinde kura sonucu belirlenen hak sahipleri ile sözleşme imzalama süresi 19 Ocak 2018 tarihinden 9 Şubat 2018 tarihine kadar uzatıldı.

Hak sahibi vatandaşlarımızın belirtilen tarihlerde kendilerine sunulan alternatif ödemelerden birini seçerek, Halk Bankası İscehisar Şubesine peşinat bedelini yatırmaları halinde sözleşmeleri imzalanacaktır.

3 + 1 konutların başlangıç aidat bedeli Mayıs 2018 de ödenmeye başlayacak, 2 + 1 konutların başlangıç aidat bedelleri konutların teslimi ile ödenmeye başlayacaktır.

Belirtilen süre içerisinde kendilerine sunulan alternatif peşinat bedelini yatırmayan hak sahiplerinin, hak sahipliği iptal olacaktır. Becayiş yapmak isteyen hak sahiplerinin , Halk Bankası İscehisar Şubesinde form doldurmaları yeterli olacaktır.

İscehisar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181