TOKİ Afyon Merkez Zafer 776 konut için başvurular 29 Mart'ta başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konut Projesi kapsamında inşa edilen 776 konut için başvurular 29 Mart 2017 tarihinde başlıyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer konutlarının başvuruları 18 Nisan 2017 tarihine kadar T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Söz konusu müracaatlar; 
1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal Güvenlik Kurumundan Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 
2) En az %40 Özürlü Vatandaşların başvuruları, 
3) Emekli Vatandaşların başvuruları ve 
4) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 4 ayrı kategoride kabul edilecektir.

Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacaktır. Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacaktır.

TOKİ Afyon Merkez Zafer konut satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Afyon Merkez Zafer daire fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Afyon Merkez Zafer daire fiyatları tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181