TOKİ Afyonkarahisar Bayat kura sonucu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Afyonkarahisar’ın Bayat İlçesi’nde inşa edilen projede 84 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Kura töreni 17 Ekim, Salı günü Bayat Belediyesi Toplantı Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi. Yükseklikleri zemin+3 olan 78’i 2+1, 6’sı ise 3+1 planında 84 konutun kurası çekildi.

2+1 planındaki konutlar 355 TL’den başlayan taksitlerle %12, %15, %20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade ile satışa sunuldu. 3+1 planındaki konutlar ise 685 TL’den başlayan taksitlerle %10, %15, %20 peşinat ve 120, 156, 180 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Projede kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve cami bulunuyor.

Bayat evleri projesinde yöresel mimarinin modernize edildiği bir anlayış hâkim kılındı. Bina cephelerinde zemin kat seviyesinde doğal taş kaplama, ahşap görünümlü kaplamalar ve dekoratif pencereler kullanıldı. Yatay konseptli projeyle yerleşim alanı; dükkânları, camisi, parkı, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2+1 kura sonucu için tıklayınız.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat 3+1 kura sonucu için tıklayınız.


TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181