Akpınar'da 23 günde 541 imza atıldı! İşte Akpınar'da son durum
Akpınar ve 1050 Konutlar bölgesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının tek bir noktadan yürütülmesi ve hak sahiplerinin bilinçlendirilmesi amacıyla hizmete sunulan Akpınar Kentsel Dönüşüm Tanıtım Ofisi büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Her gün yüzlerce hak sahibinin ziyaret ettiği iletişim ofisinde Ergünkent İnşaat temsilcilerinin yanı sıra Akpınar Kentsel Dönüşüm Derneği temsilcileri de bulunuyor. Kentsel dönüşüm süreçleri hakkında bilgi almak isteyen hak sahiplerinin aynı zamanda ön protokol imzalayarak sürece dahil oldukları çalışmalarda gelinen son durum ise projenin geleceği adına oldukça umut verici olarak yorumlanıyor. 

23 GÜNDE ATILAN İMZA SAYISI 541 OLDU!

Kentsel dönüşüm
sürecinin resmi olarak başlayabilmesi ve Büyükşehir Belediyesi Resmi Plan Değişikliği başvurunun yapılabilmesi için ihtiyaç olan 1511 sayısına her geçen gün yaklaştıklarını belirten Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, hak sahiplerinin göstermiş oldukları ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Adanur yaptığı açıklamada,"23 günde 541 kişinin imza atması hem kentimiz hem de ülkemiz için örnek bir durum. Bu zorlu süreçte tüm hak sahiplerimizle birebir iletişim kurmaya ve süreci anlatmaya gayret gösterdik. Ne mutlu ki onlarda bizlere güvendi ve inandı. Çok kısa bir süre içerisinde yakaladığımız bu başarı da payı olan herkese ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İnanıyorum ki Türkiye'ye örnek olacak bir dönüşüme hep birlikte imza atacağız." dedi.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Guler Sabuncu 7 yıl önce

Evlerimiz cok yuksek oluyor Oysaki buyuk bir cogunluk 10 kat istiyor Bizler 1050konutlarin tas yigini olmasini kesinlkle istemiyoruz Ergunket ve yonetim bizim isteklerimizi yerine getirmek zorundadir Anket sonuclarini dikkate almak zorundalar Guzel Bursamiz ve Akpinariyuksek katli binalara teslim etmiyecegiz

Avatar
Elif Yagci 7 yıl önce

Binalarimiz 21 kat gibi yuksek katli olmamali .Yumusak topraklar bu kadar yuksekligi calisamaz Amketleri neden gaptirdiniz .Bizler 10 kat gibbi istiyoruz isAllah bizim isteklerimiz olur cunku bizler oturacagiz bu binalarda

Avatar
esra 7 yıl önce

Binalarimiz 21kat olmamali 1136 imza toplandi diyorsunuz bu kadar yuksek binalari akpinara guzel Bursamiza layik gormeyin

banner182

banner181