Akpınar'da gözler yeni yönetimde!
2013 yılından bu yana kentsel dönüşüm gündemini yoğun olarak meşgul eden Akpınar ve 1050 konutlar bölgesinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bilindiği üzere Akpınar ve 1050 Konutlar bölgesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını takip etmek ve tek sesliliği sağlamak amacıyla kurulan Akpınar Kentsel Dönüşüm Derneği'nde geçtiğimiz ay olağanüstü seçim gerçekleşmiş ve yeni yönetim işbaşı yapmıştı. Seçim tarihinden bu yana geçen süre zarfında yönetim içerisinde görev dağılımı yapılmış ve çalışmaların başlayacağı açıklanmıştı. 

Peki Akpınar'da gelinen son durum nedir?
Gerçekleşen olağanüstü seçim sonucunda 16 oy farkla seçimi kazanan listenin seçimi doğrultusunda dernek başkanlığına Mutlu Altın getirildiği açıklandı. Mutlu Altın başkanlığında işbaşı yapan dernek yönetimi son olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret ederek bilgi paylaşımında bulundu. Dernek tarafından yapılan açıklamalar neticesinde bölgeye yatırımcıların ilgisinin sürdüğü ve çalışmaların bu yönde devam ettiği belirtildi. 

Akpınar ve 1050 Konutların gözü yeni yönetimde...
Kentsel dönüşüm konusunda yıllardır büyük bir beklenti içerisinde olan ve bölgede yeni bir yapılaşmanın hayalini kuran Akpınar ve 1050 konutlar sakinleri artık kentsel dönüşüm ile ilgili somut adımlar atılmasını istiyor. Bu kapsamda gözler ise Akpınar Kentsel Dönüşüm Derneği'ne çevrilmiş durumda.

Özellikle göreve yeni gelen yönetimden istenenlerin başında da profesyonel ve kalıcı çözümler üretilmesi geliyor. Derneğe üye olan hak sahipleri başta olmak üzere bölgede yaşayanların beklentilerinin ne ölçüde karşılanacağı ve nasıl bir yol haritası oluşturulacağı ise merak edilen konuların başında geliyor.

Özetle şuan için Akpınar ve 1050 konutlarda gözlemlenen durum hak sahiplerinin "bekle-gör" metoduyla süreci takip ettiği yönünde.


Utku Çalışkan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181