Akpınar'da ilk imzalar atıldı!
Bursa'nın en değerli bölgeleri arasında yer alan Akpınar Mahallesi için daha önce birçok firma ile kentsel dönüşüm için masaya otururmuş fakat anlaşmaya bir türlü varılamamıştı. Vatandaşlar tarafından kurulan Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği ile masaya oturan Ergünkent İnşaat firması, anlaşma imzalamıştı. Anlaşmaların ardından kentsel dönüşüm projeleri için harekete geçen firma, vatandaşlar ile birebir görüşme sağlayacağı Akpınar Kentsel Dönüşüm Ofısi'ni geçtiğimiz günlerde hizmete açmıştı. Vatandaşların istekleri doğrultusunda projelerin hazırlanacağı kentsel dönüşüm projesinde imzalar atılmaya başlandı.

SÖZ SAHİBİ VATANDAŞ
Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, "Biz her zaman bu sürecin içerisindeydik Sabırsızlıkla bugünü bekliyorduk Akpınar projemiz 2011 yılında başladı. Şuan tamamen hazır halde bulunuyoruz. Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiriyoruz. Burada kim olursa olsun, Büyükşehir, TOKİ veya inşaat firmaları dâhil burada söz sahibi siz vatandaşlarsınız. Sizlerin isteği doğrultusunda bu iş yürür. Bu yolda sizler ile birlikte bulunmak bizlere onur verir" dedi.

A Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181