Akpınar'da yeni yönetim belli oldu!İşte sonuçlar
Akpınar ve 1050 konutlardaki kentsel dönüşüm sürecini yönetmek üzere 2013 yılında kurulan Akpınar Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Dayanışma Derneği 21 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşen olağanüstü genel kurulda yeni yönetimini seçti.

Toplam 1.332 üyenin bulunduğu Akpınar Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanlığı için yarışan Ertan Tunçer ve Necmettin Sarısaltık, hazırladıkları listeleri genel kurulun oylamasına sundu. 383 üyenin oy kullandığı seçimde 378 adet oy geçerli sayılırken 5 adet oy ise geçersiz sayıldı. Yapılan oylama sonucunda ortaya çıkan sonuç doğrultusunda Ertan Tunçer'in listesi üyelerden 197 oy almayı başarırken, Necmettin Sarısaltık'ın listesi 181 oy aldı.

Seçim sonucunda 197 oy alarak genel kurulun desteğini alan Ertan Tunçer ve listesi bu durumda seçimi kazanan taraf oldu.

İşte Akpınar Kentsel Dönüşüm Derneği'nin yeni yönetim kurulu;

Yönetim Kurulu Asil
Ertan Tunçer, Muzaffer Kızılşimşek, Emin Mestan, Serkan Demirkasaoğlu, Mutlu Altın, Sabri Nisan, Hasan Serbest

Yönetim Kurulu Yedek
Birol Şipkan, Nuri Genç, Ender Karaelli,Kazım Önder, Özgür Dursun, Ayhan Lastikçi, Murat Kotaman,

Denetim Kurulu Asil
Salih Yetimoğlu, Hüseyin Türker, Sadettin Elem

Denetim Kurulu Yedek
Durmuş Önen, Abdullah Güler, Suvat Karakaş


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181