Akpınar Kentsel Dönüşüm Derneği'nde seçim sonuçları belli oldu!
Akpınar ve 1050 Konutlar'daki kentsel dönüşüm sürecinin yönetilmesinde önemli bir rol oynayan Akpınar Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Dayanışma Derneği'nin yeni yönetim kurulu belli oldu.

26 Şubat 2017 tarihinde Akpınar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen olağan genel kurulda adaylığını açıklayan Mutlu Altın başkanlığındaki mevcut dernek yönetiminin yanı sıra seçime beyaz liste ile katılan İbrahim Hüyüklü'nün listeleri seçmenlerin onayına sunuldu. Saat 16:00'ya kadar süren oy kullanma işlemlerinin ardından gerçekleştirilen oy sayımında ise Mutlu Altın'ın listesi 482 oy alarak seçimi kazanmayı başarırken İbrahim Hüyüklü'nün listesi ise 250 oy alabildi.

MEVCUT YÖNETİME VE DÖNÜŞÜM SÜRECİNE BÜYÜK DESTEK
Yaklaşık olarak 9 ay önce olağanüstü seçim ile göreve gelen Mutlu Altın başkanlığındaki yönetime olan desteklerini arttıran dernek üyeleri, gerek yönetim kuruluna duydukları güven gerekse de kentsel dönüşüm sürecine olan desteklerini vermiş oldukları oylarla ile gösterdi.

YENİ LİSTEDE KİMLER VAR?
Mutlu Altın başkanlığında seçimi kazanan listenin yönetim kurulunda Birol Şipkan, Ertan Tunçer, Emin Mestan, Özgür Dursun, Sabri Nisan, Muzaffer Kızılşimşek bulunuyor.


Utku ÇALIŞKAN / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sukran Gunes 7 yıl önce

Anket sonuclarina gore yuzde doksan cogunluk evlerinin 10 kat olmasini istiyor Ergunkent ev maliklerinin isteklerini yapmak zorundadir Cunku bu evlerde bizler oturacagiz

banner182

banner181