Akpınar Kentsel Dönüşüm Derneği seçime gidiyor!
Akpınar ve 1050 konutlar bölgesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına öncülük etmek ve hak sahiplerinin tek çatı altında toplanması amacıyla 2013 yılında kurulan Akpınar Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Dayanışma Derneği olağanüstü seçime gitme kararı aldı.

Bölgedeki hak sahiplerinin üyesi olduğu ve bu kapsamda geniş üye potansiyeli bulunan Akpınar Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Dayanışma Derneği'nin yeni yönetiminin seçileceği olağanüstü kongre 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Akpınar Düğün Salonu'nda gerçekleşecek.

Mevcut Dernek Başkanı Ertan Tunçer ve mevcut Başkan Yardımcısı Necmettin Sarısaltık'ın iki liste ile yarışması beklenen seçimde gerekli çoğunluk sağlanamaz ise bir sonraki kongre 21 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

ATIŞ YAPI'DAN EV SAHİBİ YAPACAK FIRSAT!120 AY VADELİ 219 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA DAİRELER İÇİN BURAYA TIKLAYIN! 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ingo 7 yıl önce

Hayırlısiyla biter

banner182

banner181