Akpınar kentsel dönüşüm için bir araya geldiler!
Bursa Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Altın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptıkları görüşmede Akpınar ile 1050 Konutlar Mahallerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen süreç detaylarıyla ele alındı. Altın, yeni yönetim olarak işi daha ciddiye aldıklarını ve artık sonuca ulaşmak istediklerini, bu yüzden de ince eleyip sıkı dokuduklarını söyledi.

ÜÇ FİRMAYLA GÖRÜŞTÜK
Göreve gelince ilk işleri bu bölgedeki dönüşüm çalışması için çalışmalara başlamak olduğunu söyleyen Altın "İlk iş olarak da kamuoyunun da bilgi sahibi olduğu ve buradaki dönüşümün taliplisi olan Çukurova firması ile çalışmamızı sonlandırdık. Ardından da bölgeye yatırım yapmak isteyenleri ağırladık. Şu ana kadar üç firma ile görüştük, üçü de birbirinden ciddi kurumlar. Bugünkü ziyarette sizin de görüşlerini almak istedik. Sizlerin destekleri bizler için oldukça önemli. Dernek olarak sizlerin desteklerini hissediyor olmak, sizlerin yanımızda olduğunuzu bilmek, bizlere güç veriyor" dedi. Başkan Altepe de, Akpınar ile 1050 Konutlar'in değerli yerler olduğunu, doğru proje ile bu bölgenin yeni bir cazibe ve çekim merkezi haline gelebileceğini ifade etti. Altepe, dönüşümün her zaman destekçisi olduklarını dile getirdi.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181