Akpinar Kentsel Dönüşüm projesinde karar verildi!

Akpınar ve 1050 Konutlar bölgesindeki kentsel dönüşüm projesi için çalışmalarını sürdüren Ergünkent İnşaat, Akpınar bölgesinde açmayı planladığı ofis binası için ruhsat almayı başardı.

Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ancak teknik izinlerdeki eksiklikler nedeniyle yapımı durdurulan ofis binasının açılması için başvurularını tamamlayan Ergünkent İnşaat, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından onay verilen Akpınar Kentsel Dönüşüm ofisini açmaya hak kazandı. Bölgedeki vatandaşların bilgilendirilmesi ve kentsel dönüşüm sürecinin tek noktadan yürütülmesi için büyük önem taşıyan iletişim ofisinin onbeş gün içinde açılması bekleniyor.

ERGÜNKENT İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI EMİN ADANUR; "SÜREÇ ARTIK DAHA DA HIZLI İLERLEYECEK"

Ofis açma ruhsatı alınması ile Akpınar ve 1050 Konutlar için önemli bir dönemin başlayacağını dile getiren Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, yapılacak çalışmaların tek bir merkezden yönetileceğini ve vatandaşların diledikleri zaman bilgi açmak için bu ofisi ziyaret edebileceğini söyledi. Adanur yaptığı açıklamada,"Ofis kurulması ile ilgili tüm teknik ve idari izinlerimiz aldık. Geçen zaman kaybını önlemek adına çalışmalarımızı tüm hızıyla arttıracağız. Ofisimizin inşaatına bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. Herhangi bir aksilik olmazsa en fazla 15 gün sonra ofisimizin açılışını yapacağız" dedi.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncer 7 yıl önce

5katli binalarimiz yikilacak deniyor riskli topraklarda oturuyoruz 15-18 katli yapilara nasil izin verelim yumusak topragin cok iyi incelenmesi gerekir kendimizi ve cocuklarimizi riske atmiyalim

banner182

banner181