Akpınar ve 1050 Konutlar'dan Ergünkent'e tam destek
Akpınar ve 1050 Konutlar bölgesi için yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla düzenlenen toplantı Ergünkent İnşaat ev sahipliğinde Bursa Çelikpalas Hotel'de gerçekleşti.

Akpınar Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yöneticilerinin de katıldığı toplantı da Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Ömer Demirel'de hazır bulundu.

Oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantılara Akpınar ve 1050 Konutlardaki site yöneticilerinin yanı sıra apartman temsilcileri de katıldı. Akpınar Kentsel Dönüşüm Derneği adına açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Mutlu Altın, kentsel dönüşüm sürecinde dernek olarak birçok çalışma yaptıklarını ve çalışmalarında hız kesmeden devam edeceğini belirtti. 

ERGÜNKENT İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI EMİN ADANUR; "BU İLGİ BİZE GÜÇ VERDİ"
Toplantıya katılan site yöneticileri ve apartman temsilcilerine hitaben bir konuşma gerçekleştiren Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, düzenlemiş oldukları toplantıya gösterilen ilgiden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ve desteğin sürmesi halinde kentsel dönüşüm sürecinin hızlı bir biçimde çözüme kavuşabileceğini söyledi. Emin Adanur, "Her zaman dediğimiz gibi kentsel dönüşüm süreci oldukça zor ve sabır isteyen bir süreçtir. Bu süreçte aynı zamanda işin uzmanı da olunması gerekir. Biz bu güne kadar yaptığımız tüm çalışmalarda hak sahiplerimizle birlikte hareket ettik. Onların vermiş olduğu destek bize her zaman güç verdi. Umuyoruz ki Akpınar ve 1050 Konutlar'da da aynı desteği göreceğiz. Yapmış olduğumuz bu toplantıda ki bilgi alışverişi ve dostluk köprüsü de sürecin geleceği için çok önemliydi" dedi.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM UZMANI ÖMER DEMİREL; "DÖNÜŞÜM UZMANLIK İSTEYEN BİR İŞ"
Kentsel dönüşüm süreçlerinin işleyişi ve örnek uygulamalar hakkında katılımcılara bilgiler veren Ergünkent İnşaat Kentsel Dönüşüm Uzmanı Ömer Demirel, kentsel dönüşüm sadece bir inşaat işi olmadığını, içerisinde birçok dinamiği barından ve uzmanlık isteyen bir kavram olduğunu söyledi. Demirel, "Türkiye'de ki birçok kentsel dönüşüm projesinin altında yatan en önemli kriter uzmanlıktır. Başlangıç aşamasından bitiş aşamasına kadar birbirinden farklı birçok konuyu barındıran bu süreçte atılması gereken adımlarda büyük bir titizlikle atılmalıdır. Aksi halde kentsel dönüşüm bir kabusa dönüşür. Ama doğru işler yapılır ve birliktelik sağlanırsa başarı kendiliğinden doğar. Biz şirket olarak bu alanda kendimize güveniyoruz. Hazırlayacağımız projede bunun en somut örneği olacaktır. Kısa bir süre tüm hazırlıklarımız bittiğinde sizlerinde desteği ile yeni bir süreci başlatıyor olacağız" dedi.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sukran 7 yıl önce

14-!8arasi kat yukseklikleri olacak deniyor neden bu kadar yumusak topraklarda 10 kat neden olmuyor deprem gercevi oldugu kaxar yangin gercegide var yangin olursa nasil ineceviz yuksek yapilardan .Ergunkent sadece kendini dusunuyor bizleri dusunen yok 10 kat olursa 58 blok oluyor bu kadar genis araziye sigar

banner182

banner181