Akpınar ve 1050 Konutlar seçime gidiyor!Peki kimler aday?

Son dönemde kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Akpınar ve 1050 Konutlarda yeni bir seçim heyecanı başladı. 19 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşeceği açıklanan genel kurulda yeterli sayı sağlanamaz ise 26 Şubat'ta ikinci oturum gerçekleşecek. 

Akpınar Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetimini seçmek için sandık başına gidecek olan hak sahiplerinin öncelikli tercihinin kentsel dönüşüm sürecini başarıyla yürütebilecek ve hak sahiplerinin menfaatlerini koruyabilecek bir yönetimden yana olduğu biliniyordu. Yeni dönem için başkanlığa aday olduğunu açıklayan Mutlu Altın'ın yanı sıra farklı adaylarında olması bekleniyor.

Mayıs 2016 döneminde gerçekleşen olağan üstü seçimle yönetim değişikliğine giden Akpınar Kentsel Dönüşüm Derneği'nde yeni yönetim geçerli sayılan 378 adet oy içerisinde toplam 197 oy almış ve en yakın rakibi ise 181 oy almayı başarmıştı.

Tuğba Gülten / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181