Taşyakan İnşaat'tan Akpınar ve 1050 Konutlar açıklaması!
Bursa kentsel dönüşüm projeleri arasında büyük önem taşıyan ve değerini her geçen gün arttıran Akpınar 1050 Konutlar bölgesi için Taşyakan İnşaat'ın adı geçmeye devam ediyor.

Son olarak sosyal medyada ortaya atılan bir iddia ile Bursa inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Taşyakan İnşaat'ın bölgede gerçekleşmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi için yatırımcı olarak bölgeye talip olduğu ve bu kapsamda proje çalışmaları yaptırdığı ifade edildi. Kısa süre içerisinde geniş yankı bulan ve hak sahipleri tarafından merakla beklenen bir soru haline gelen konuyu EmlakSayfasi.com.tr Kurucusu Utku Çalışkan, Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Taşyakan'a sordu. 

Konu hakkında Utku Çalışkan'a önemli bilgiler paylaşan Alpaslan Taşyakan, sosyal medyada ifade edilen açıklamaların Taşyakan İnşaat tarafından herhangi bir geçerliliğinin bulunmadığını ve şuan için herhangi bir çalışmalarının olmadığını söyledi.

Taşyakan yaptığı açıklamada; "Öncelikle bölgedeki kentsel dönüşüm süreci hem kentimiz hem de ülkemiz için oldukça önemli bir süreç. Bölgede yaşayan hak sahiplerinin riskli binalardan taşınarak yeni ve güvenli binalara geçmesi herkesin ortak arzusudur. Bu prensip doğrultusunda bölgede çalışmalar yapan tüm yatırımcı firmalarımız ciddi bir sorumluluk almış ve özveride bulunmuştur. Umuyoruz ki en kısa zamanda en doğru kararlar alınır ve kentimize değerli bir bölge daha kazandırılır. Son zamanlarda dile getirilmekte olan ifadelere gelecek olursak Taşyakan İnşaat'ın bölgede herhangi bir çalışması olmamıştır. Özellikle firmamız adına ortaya atılan iddialar ne yazık ki bizlerin bilgisi dahilinde değildir. Bursa'nın en köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Taşyakan İnşaat, Akpınar ve 1050 Konutlar gibi kentsel dönüşüm anlamında ciddi bir hacim oluşturan projede hiçbir zaman kulaktan dolma bilgilerle hareket etmez. Bildiğiniz gibi zaten bölgede çalışma yürüten bir yatırımcı firma bulunuyor. Mevcutta bir süreç yöneten yatırımcı firma bulunurken bizlerin bölgede herhangi bir proje üretmesi de doğru olmaz" dedi.

Akpınar ve 1050 Konutlardaki kentsel dönüşümün önemine değinen Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Taşyakan, bölge hakkında en çok merak edilen soruların yanıtları Utku Çalışkan kaleme aldı.

"İşte 3 Soruda Akpınar ve 1050 Konutlardaki Taşyakan Gerçeği" - Yazısı için tıklayınız.


HİLAL MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181