Aksaray Belediyesi otopark sorununu çözüyor!
Aksaray’da yaz dönemi olması ve gurbetçi vatandaşlarında gelmesiyle iyice artan araç sayısı otopark konusunda sıkıntı oluştururken, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, henüz yeni tamamlanan Azmi Milli otoparkını devreye sokarak otopark sorununa geçici çözüm getirdi.

6 bin 373 metrekare alan üzerine inşa edilen Azmi Milli Otopark Projesi bittiğinde bölgedeki araç yoğunluğunu önemli ölçüde azaltmış olacak. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Azmi Milli Kapalı Otopark alanında incelemelerde bulundu. Başkan Yazgı, yaz dönemi ve gurbetçilerin gelmesiyle şehirde otopark sıkıntısı yaşanmaması için yapımı henüz tamamlanan belediyeye ait otoparkları devreye sokacaklarını bunlardan birinin de Azmi Milli Otoparkı olacağını ifade etti.

Başkan Yazgı, “Azmi Milli Otoparkımız % 98 oranında tamamlandı. Vatandaşlarımızın otopark sıkıntısı yaşamaması için belediye olarak bu konuya çözüm getirmek amacıyla yeni otoparkımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu vesileyle bölgedeki araç yoğunluğunu önemli ölçüde azaltmış olacağız” dedi.

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181