Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projesinde çalışmalar hız kesmiyor!
Aksaray Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Piri Mehmet Paşa alt geçidinin sağlam zemine oturtulması için çakılacak 550 adet fore kazık yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Alt geçit projesinde fore kazık çalışmalarının yanı sıra duvarların kalıp işlemleri ve hafriyat çalışmaları da başladı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bulduğu her fırsatta alt geçit projesinin inşaat sahasına giderek çalışmaları yerinde inceliyor. Hatta TMO idari binasını geçici olarak şantiye ofisi gibi kullanmaya başladı.

 Başkan Haluk Şahin Yazgı, yapılan çalışmaları her gün bizzat yerinde takip ederken, projenin zamanında tamamlanması için özverili bir şekilde çalışma yapıldığını bu konuda duyarlılık gösteren bölge esnaflarına ve Aksaray halkına teşekkür etti.

 Alt geçit projesinin uygulama sahasında sağlam zemin bölgeleri oluşturmak için fore kazık uygulamasının yanında duvar kalıpları ve hafriyat çalışmaları devam ediyor. Başkan Yazgı, önceki gün yine inşaat sahasında giderek fore kazık ve kalıp çalışmalarını yakından inceledi. İnşattan sorumlu teknik personellerden çalışmaların aşamalarını hakkında bilgi aldı.

Aksaray halkının merakla beklediği alt geçit köprülü kavşağın yıl içerisinde açılacağını işaret eden Başkan Yazgı, Alt geçidin tamamlanmasının ardından bu bölgedeki trafiğin rahatlayacağını belirterek, siloların bulunduğu alanda yapılacak Selçuklu Park projesi ve eski terminal bölgesine yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısıyla birlikte bu bölgenin baştan sona değişeceğini kaydetti.

 Başkan Yazgı, modern alt geçidi, yeşil alanları, modern dükkân ve alışveriş merkezleri ile caddenin yeni bir kimlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181