Aksaray Selime Hatun Aktivite Merkezi ve Tematik parkı yakında açılıyor!
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’a kazandırdığı en önemli projelerden birisi olan ve önümüzdeki günlerde açılması hedeflenen Selime Hatun Aktivite Merkezi ve Tematik park alanında incelemede bulundu.

Aktivite Merkezinde Aksaraylı hanımların ihtiyaç duyduğu sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda her detaya yer verildiği söyledi. Hanımların bu hizmeti çok beğeneceğini söyleyen Başkan Yazgı, “Bu merkezimizde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu bulunuyor. Yani kısacası hanımlar sosyal alanda her türlü faaliyeti gösterebilecekler” dedi. Başkan Yazgı, Tematik parkın, Aksaray’a yakışacak nitelikte çok güzel bir park ve dinlenme alanı olduğunu belirterek “Bu güzel hizmetlerimiz şimdiden Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181