Aksaray Seyir Terası sosyal tesisleri yakında açılıyor!
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, dış birimlere yönelik yaptığı denetim kapsamında Seyir Terasında da inceleme yaparak yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yazgı, belediye başkan yardımcıları ile birlikte Aksaray belediyesine ait olan ve şehrin muhtelif yerlerinde faaliyet gösteren dış birimleri denetlemeye devam ediyor.

Başkan Yazgı, hizmet ekibi ile birlikte bir süre önce ihaleye çıkarılarak işletmeciye verilen Seyir Terası sosyal tesislerinde inceleme yaptı. Başkan Yazgı, belediyeye ait söz konusu yerin en güzel şekilde değerlendirilerek, Aksaray halkına layık şekilde hizmet verebilmesi için gereken çalışmaların titizlikle yapıldığını kaydetti. Yetkililer, Seyir Terasının yakın bir tarihte vatandaşların hizmetine açılacağını ifade ettiler

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181