Aksaray TOKİ-Akin Yolu çalışmaları bitiyor!
İl Özel İdare binasının önünden geçen TOKİ Akin Yolu’nda istinat duvarlarının tamamlanmak üzere olduğunu açıklayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bu bölgemizdeki çalışmalarımıza biz geçen sene başladık. Özellikle Özel İdarenin yapmış olduğu istinat duvarı ile beraber çok az bir kısmı kaldı. Tamamlanmasını bekliyoruz. O kısımda tamamlandığı andan itibaren biz buraya hemen asfalt ekibimizi girdireceğiz.

Bu ara da bizde yağmur suyunu deplase etmek maksatlıyla su kanalizasyon müdürlüğümüzün bir çalışmaları var. O çalışmanın da yaklaşık bir hafta 15 gün içerisinde bitmesi planlanıyor. Dolayısıyla 10- 15 gün sonra buraya girip en azından tamamlanan kısımlara asfalt atarak çift şeritli yol haline getireceğiz. Akin tarafına doğru orda da çok büyük bir sıkıntı vardı yolda. Akin yolunun oraya bağlantı yollarımızı da tamamlamak suretiyle artık bu bölgeyi tamamen rahatlatıp ulaşımı daha kolay hale getireceğiz inşallah.” şeklinde konuştu ,

Aksaray Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181