Aksaray yeni sanayi sitesi kentsel dönüşüm projesine 375 milyon yatırım!
TOKİ işbirliğiyle, 375 milyonluk bir yatırımla yenilenen sanayi sitesi projemizle ilgili ulusal basının bir çoğunda haberler paylaşıldı. Proje Türkiye’de TOKİ’nin sanayi kentsel dönüşümü projeleri içinde en büyük olanı. Yapılan haberlerde Aksaray Küçük Sanayi Sitesinden şu şekilde bahsedildi.

AKSARAY'A YENİ SANAYİ SİTESİ
Aksaray sanayi esnafı için önemli bir yatırım olan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hazırlık süreci tamamlandı. 375 milyon lira yatırım bedelli projenin uygulama süreci iki ay içinde başlıyor.
 
TOKİ Başkanı Ergün Turan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki heyetle Ankara'da yapılan toplantıda, Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin, önemli sanayi yatırım projelerinden biri olacağını söyledi.

Projenin, TOKİ'nin yürüttüğü ticaret ve sanayi merkezi uygulamaları arasında da önemli bir yeri olacağını vurgulayan Turan, 375 milyon lira yatırım ile 3 milyon metrekare alan üzerinde nitelikli bir sanayi çevresinin oluşturulacağını kaydetti.

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181