Kentsel dönüşüm Aksaray'a nefes aldıracak!
Sanayi, Turizm ve Tarım’da hızla ilerleyen Aksaray, Marka şehir olma yolunda adımlar atarken, kentsel dönüşümün şehre nefes aldıracağı noktasında iş dünyasından görüş geldi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, şehrin daha iyi noktalara gelmesi için kentsel dönüşüm projesinin bir an önce hayat bulması gerektiğinin altını çizdi.

Koçaş, yapmış olduğu açıklama da “Aksaray son yıllarda hızlı bir büyüme potansiyeli içerisine girmiştir. Özellikle sanayi alanında gösterilen başarılar, beraberinde şehrin turizmine de ilgiyi artırmıştır.

Türkiye genelinde Marka Kent olma yolunda adımlar atan illerimizin geneline baktığımızda kentsel dönüşüm projelerinin ön plana çıktığı görüyoruz. Aksaray’ında bu anlamda projesinin yer aldığını biliyor ve takip ediyoruz.

Aksaray Belediye Başkanımızın da en büyük hayallerinin arasında, Aksaray’ı marka şehir yapmak olduğunu biliyoruz. Bu anlamda Kentsel Dönüşüm projesinin kaçınılmaz olduğunu iş dünyasının temsilcileri olarak gözlemliyoruz.

Bizler Aksaray’ın gelişmesi ve büyümesi, çevrede ve bölgede marka şehir olması için atılacak olan adımların ve projelerin en büyük destekçisi olacağımızı her zaman belirtiyoruz. Aksaray Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’nın, kentsel dönüşüm projesine adım atması halinde bizler desteklerimizi hemen vermeye hazırız. Burada Başkanımızdan isteğimiz Yeni Sanayi Projesi ve Efor tarafındaki battı çıktı projesine verdiği önemi kentsel dönüşüme vermesidir. 

Bir şehrin gelişmesi ve büyümesi her şeyi ile birbirine bağlıdır. Sanayisi, Turizmi, Tarımı, Hayvancılık, Sosyal Hayatı hepsi birbirine bağlı bir yapıdadır. Bu saydıklarımızın içerisine baktığımızda Aksaray Sanayi’de, Tarım’da, Hayvancılıkta çok iyi noktalara gelmiştir. Turizm’de büyük adımlar atılmaya başlanmıştır. Geriye en büyük eksik ise sosyal hayat ve kentsel dönüşümdür. Bu eksikliklerimizin de önüne geçer isek işte o zaman Aksaray Marka Şehir olacaktır” Dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181