Alpiş Tuana Evleri'nde son 30 daire!

Bursa'nın değeri her geçen gün artan İstanbul Caddesi üzerinde Alpiş İnşaat tarafından inşaa edilen Alpiş Tuana Evleri 1.etap lansman satışlarında sona gelindi.

Son 30 dairenin satışa sunulduğu Alpiş Tuana Evleri, gerekse daire tipleri gerekse sosyal donatı alanları ile bölgenin en dikkat çeken projelerinin başında gelirken, projede çocuk parkı, kapalı havuz, güvenlik, spor salonu, sauna, Türk hamamı, soyunma odası ve duşluklar ile kamelya gibi birbirinden özel ayrıcalıklar bulunuyor.

2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Alpiş Tuana Evleri, 55 bin metrekarelik bir alan üzerinde toplam 14 bloktan oluşuyor. Teslim tarihinin Aralık 2016 açıklandığı Alpiş Tuana Evleri'ndeki inşaat çalışmaları da tamamlanma aşamasına gelindi.

ALPİŞ İNŞAAT SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ SELÇUK SUKAS "BÜYÜK İLGİDEN MEMNUNUZ"
Projede gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulunan Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas, 1.etap satışlarında son aşama gelindiğini ve projeye gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Alpiş Tuana projesinin özellikleri ve lokasyonuyla Bursa'nın en gözde projelerinin başında geldiğinin altını çizen Sukas,"Alpiş İnşaat bugüne kadar imza attığı tüm projelerde farklı ve özel olmayı seçmiştir. Mimarisi, teknik özellikleri ve sosyal donatı alanları ile konut alıcılarına yeniş bir yaşam sunan projelerimizden birisi de Alpiş Tuana Evleri. Projemizin satışa sunulduğu ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile karşılaştık. Bu ilgi sonucunda son 30 dairemizi de satışa sunduk. Bizlere güvenen ve tercih eden tüm konut alıcılarına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. 

Alpiş Tuana Evleri iletişim!
Telefon: 444 67 57
Web: 


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181