Alpiş Tuana'ya büyük ilgi!
Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın yükselişe geçen bölgelerinin başında gelen İstanbul Caddesi üzerinde yer alan Alpiş Tuana Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

1.Etap lansmanında satışa sunulan 2,5+1 daire seçeneklerinin tamamının kısa sürede satılması ile birlikte önemli bir başarıya imza atan Alpiş İnşaat, bölgeye kazandırdığı Tuana Evleri ile aynı zamanda konut alıcılarının rotasını da İstanbul Caddesine çevirmesine sebep oldu.

Sosyal donatı alanları, alternatif daire seçenekleri ve konforlu yaşam alanlarının bir arada sunulduğu Alpiş Tuana Evleri'nde 1.etap lansman satışlarında 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 normal daire ve dubleks daire seçenekleri de yer alıyor.

55 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapımına başlanan ve kat yüksekliklerinin 5 kat olarak tasarlandığı Alpiş Tuana Evleri toplam14 blok ve 356 daireden oluşuyor.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181