Amasya Suluova'da toplu konut projesinde 4. etap çalışmaları başladı!
Suluova’da ilk defa tek seferde bu büyüklükte konut projesini gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok , “ 1. Etap 275, 2. Etap 456 ve 3. Etap projemizi kapıcı daireleri ile birlikte 670 adet olacak şekilde her geçen gün gelişen ve değişen Suluova’mıza kazandırıyoruz. Seçim çalışmalarımızda hemşehrilerimize 1000 adet konut yapmayı vaat etmiştik. 4. Etap içinde yaklaşık olarak 350-400 konut planlıyoruz ve bu vaadimizin üstüne çıkacağız. Verdiğimiz sözün her zaman arkasındayız. Konut alamayan hemşehrilerimiz üzülmesinler Suluova’da konut isteyen herkesi konut sahibi yapacağız. Bu konuda başarılı olacağımıza inanıyorum. Başkent sitesinin üzerinde 31.000 m2 lik alanı 4. Etap için hazırladık ve TOKİ işbirliği ile çalışmalarımıza başladık. Geleceğimizin Suluova’sını hep birlikte inşa edeceğiz. Konutlarımız hak sahiplerimize hayırlı olsun.” Dedi.

Törene katılan TOKİ Finans Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bülent Şerefoğlu ise; Ödemelerin Ocak 2018’de başlayacağını, ağustos ayı içerisinde peşinat ödemelerinin gerçekleştirileceğini belirterek konutların sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

Kura sonuçları için tıklayınız.

Suluova Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
4.hetp TOKİ nezaman başlanacak 5 yıl önce

banner182

banner181