TOKİ Amasya Merzifon Emekli konutları kura çekilişi 19 Nisan'da!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Amasya Merzifon 4.Etap 376 adet konut projesi kapsamında Emekli vatandaşlar için üretilen konutların kurası 19 Nisan 2017 Çarşamba günü çekilecek.

Satışa sunulan konutların “Konut Belirleme Kura Çekilişi ’’ Merzifon Belediye Başkanlığı Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri’nde saat 11:00’de yapılacak.

Amasya Merzifon Emekli Konut projesi kapsamında 3 hak sahibi şartları taşımadığından, 4 hak sahibi ise iade talebinde bulunduklarından hak sahiplikleri iptal edilmiştir. Konut Belirleme Kurasına 143 hak sahibi katılacaktır.  

TOKİ Amasya Merzifon Emekli konutları satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Amasya Merzifon Emekli konutları kuraya katılma hakkı kazananlar listesi için tıklayınız.

TOKİ Amasya Merzifon Emekli konutları sözleşme tarihi ne zaman? TOKİ Amasya Merzifon Emekli konutları sözleşme tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181