%1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!
Ortadoğu Grup, doğanın tam kalbinde yaşamak aynı zamanda da İstanbul’un dinamik yapısından kopmamak isteyenlere Resim İstanbul Orman Projesi’nde, yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. ‘‘Yıl sonuna özel %1 peşinat %100 fırsat’’ kampanyası dahilinde 48 ay firma finansmanı imkanı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor. Hem doğanın içinde sağlıklı yaşamak hem de merkezi noktalara kolay ulaşmak isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Orman Projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede, fiyatlar 236 bin 664 ile 808 bin 574 lira arasında değişiyor.

Yeni yıl kampanyası ve proje hakkında bilgi veren Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür:

“Yeni yıla yeni bir ev ile başlamak isteyen herkes için yüzde 1 peşinatlı bir kampanya başlattık. Düşük peşinatlarla ve kolay ödeme seçenekleriyle İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında huzurlu bir hayata başlamak isteyen herkesi projemizi görmeye davet ediyorum’’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181