% 25 Kar Garantisi için son 15 gün!
AC Yapı’nın teslimatını 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirmeyi hedeflediği Moment İstanbul projesinde 15 Ekim’e kadar konut sahibi olanlara özel, %25 Kar Garantili kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra şehrin kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Yatırım değeri yaklaşık 100 milyon dolar olan projede toplam 731 adet ve 1+1’den 4+1’e kadar değişen konut tipleri 74 metrekare ile 314 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Geniş daireleri ve zengin sosyal donatıları olan Moment İstanbul’da peşin ödemelerde yüzde 25 kar getirisi ve yüzde 8 indirim fırsatının yanı sıra, peşinatsız 36 ay vade seçeneği de projenin en avantajlı fırsatlardan biri olarak dikkat çekiyor. Dingin ve keyifli bir yaşam sunan Moment İstanbul’da konutların fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181