5yüz60 Kurtköy'de 100 ay vade fırsatı!
Eminevim İnşaat’ın İstanbul’un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de hayata geçirdiği muhteşem proje 5yüz60 Kurtköy sahiplerine kavuşuyor. Kalite ve şıklığın yansıtıldığı bu projede aileler ve yatırımcılar için her türlü imkan bulunmaktadır. Emin Grup güvencesi ile 5yüz60'ta 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daireler sizleri bekliyor.

Şehrin tüm imkanlarından yararlanabileceğiniz bir lokasyon
5yüz60 Kurtköy yaşam alanınızı mükemmel bir hale getiriyor. Lokasyonu itibariyle eşsiz bir konuma sahip olan 5yüz60, Sabiha Gökçen havalimanı ve alışveriş merkezlerine 1 km, Teknopark'a 300m, Kurtköy gişelere 800m, Sabancı üniversitesi ve Koç lisesine 3 km uzaklıktadır. Pendik Marina Çarşıya olan yakınlığıyla da cazibesini arttırırken, 2017 yılında metro ulaşımı iki ayrı hatla yanı başınızda olacak.

Yüzde 80'i yeşil alan
3 blokta yükselen 5Yüz60 Kurtköy'ün %80'i yeşil alan ve muhteşem bir peyzaj için ayrıldı. Çocuklarınızla birlikte dinlenip yürüyüş yapabileceğiniz alanlar özenle tasarlanırken, temiz bir havada günün yorgunluğunu atacağınız dinlenme ve yürüyüş alanları güven ve huzur içinde yaşama olanağı sunuyor. Bay ve bayanlar için iki ayrı kapalı yüzme havuzu ve iki ayrı tam donanımlı fitness salonları, basketbol sahalarından, çocuk oyun alanlarına kadar eğlenceyi bir arada yaşama imkanı sunuyor. Özel güvenlik görevlileri ve kapalı otoparkı ile üst düzey bir güvenlik sunuyor.

Kalan çok az sayıda daire size özel indirim, faizsiz vade farksız taksit seçenekleriyle sizleri bekliyor.

5yüz60 Kurtköy'de 1+0, 2+1, 3+1 dairelerin %75 i satılmış durumda. Dairelerin başlangıç fiyatları 240 bin TL ile 630 bin TL arasında değişiklik gösterirken, kalan az sayıda Mart ayına özel %30 peşinat, faizsiz ve 100 ay taksit seçenekleriyle sahiplerini beklemekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181