Abel Çengelköy Evleri fiyat!
Abel İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Abel Çengelköy Evleri fiyat bilgisi belli oldu. 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Abel Çengelköy Evleri'nin fiyatları 728 bin TL'den başlıyor.

Daire büyüklüklerinin 89 ila 154 metrekare arasında değişim gösterdiği Abel Çengelköy Evleri toplam 108 konuttan oluşuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Abel Çengelköy Evleri'nin daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 yer alıyor. 

Çengelköy konut projeleri arasında bulunan Abel Çengelköy Evleri'nin 2+1 daireleri 89 metrekare ile 118 metrekare, 3+1 daireleri 136 metrekare ile 169 metrekare, 4+1 daireleri ise 154 metrekare büyüklüğe sahip. Bahçe kat, dubleks ve normal daire tiplerinin tasarlandığı Abel Çengelköy Evleri Anadolu Yakası'nın yeni projeleri arasında yerini alıyor.

Fitness, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal alanların planlandığı Abel Çengelköy Evleri 3 bloktan oluşuyor.

​Abel Çengelköy Evleri güncel fiyat listesi için tıklayınız.

Abel Çengelköy Evleri nerede? Tıklayınız.

Abel Çengelköy Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Abel Çengelköy Evleri iletişim!

Telefon: 0216 474 11 82 

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181